Om livet på landet på en gård på Söderslätt och om vår renovering och ovanvåningsbygge på en gård från 1800 talet.

tisdag 14 februari 2012

Änglar finns.....

Det vet jag!!


Vår familj har den finaste ängeln av dem alla....


Sen finns det två änglar som heter Kajsa och Josefine och det är två tjejer här från Trelleborg. Kajsa är dotter till vänner till vår familj och Josefine är lillasyster till en av Malin och Sofies bästa kompisar. När Malin och Sofie gick frisörlinjen så skulle alla ha en frisyrvisning och pengarna som kom in skulle gå till välgörande ändamål. Tjejerna hade en fantastisk kväll med djurtema och pengarna de fick in på inträde mm gick till Världsnaturfonden. Kajsa och Josefine läser också till frisörer och i höstas fick vi frågan om de fick göra sin visning till minne av Malin.


Såklart fick de det!!


Så i morgon kväll är det dax.... Klockan 19.00 på Horizont... Våra Änglar heter visningen och Malins pojkvän Daniel kommer också att spela med sitt band Jetset och lillasyster Julia skall också vara med och sjunga.... Sofie, kommer att tillsammans med tjejerna som var med när de gjorde sin gala, hjälpa till med alla frisyrerna. Pengarna som kommer in kommer att gå till den fond som Malin själv startade när hon blev sjuk!!


Det värmer så enormt i hjärtat med allt stöd som vi fått och som vi känner från kända och okända och vi vet att Malin kommer att sitta på första parkett i morgon och vara med... <3<3<3


Tack Kajsa och Josefine!!! Ni är underbara!!

Alla tre katterna, sida vid sida äter.... (så såg det inte ut när gossarna kom till oss... då frästes det från surtanten längst bort.... ;)
Vinter bilder från Bodarp!!

































1 kommentar:

  1. Ser fram emot morgondagen!! Ska bli så speciellt att stå där och fixa modeller igen!! <3

    SvaraRadera