Om livet på landet på en gård på Söderslätt och om vår renovering och ovanvåningsbygge på en gård från 1800 talet.

lördag 16 november 2013

Bättre sent än aldrig heter det ju.....

Det är mer än ett halvår sen som förra inlägget kom och det känns nästan konstigt att skriva igen men tiden har inte riktigt räckt till och faktiskt inte intresset heller.... Hela våren gick och sommaren likaså och nu är det höst och snart jul.... Men... bättre sent än aldrig heter det ju...
 
Så.... var är vi nu då i vår renovering... Jo, det har faktiskt hänt en hel del i höst. Kupan är byggd och fönsterna är i. Snickaren fixade alltihop och vi blev verkligen nöjda. På bara några få dagar var taket uppbrutet, kupan på plats, fönsterna i och allting plåtat utvändigt.
 
 
 
 
 
Känns väldigt skönt att detta blev gjort innan höstens regn och stormar kom och att allt nu är klart och redo för vintern.
 
Just nu reglas det för fullt och de flesta väggar är på plats. Vi funderar på var kontakter ska sitta och vilka spotlights som skall sitta i taken. Mycket att fundera på... Vi skall ha ett infällt stallfönster i vår ena sovrumsvägg och det har vi nu provat ut var det skall sitta. Sen skall man tänka på om dörrar ska gå inåt eller utåt och en massa annat..... :) Micke är superduktig och det blir verkligen jättefint.
 
 
 
Hittade en idé som kanske skulle kunna fungera under trappan. Dock kommer vår trappa att bli svängd så det är inte säkert att det fungerar, men kanske om man gör om det lite... Smart var det i alla fall....
 
Trevlig lördagskväll....



 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar