Om livet på landet på en gård på Söderslätt och om vår renovering och ovanvåningsbygge på en gård från 1800 talet.

torsdag 10 januari 2013

Nytt år, nya dagar och nya möjligheter..

Då var 2013 här...



Nyårsafton firades här hemma på gården i vår sal som fullständigt lös av alla ljus. Varmt blev det och trevligt, mysigt, gott och mättande.... En mysig kväll helt enkelt... Massor av raketer på himlen, men knappt några rislyktor då det blåste för mycket. Vi försökte dock att få upp en till vår älskade prinsessa, men tyvärr flög den bara längst marken för att sen slockna. Vi provade med tre st, men alla gjorde likadant, så vi sparade två till en annan dag..



Nya dagar och nya möjligheter...



Vårat ovanvåningsbygge går för fullt framåt och där har det hänt en hel del. Snart är det dags att regla väggar, så då är det lättare att se hur det kommer att bli.



Om några månader drar pullingsäsongen igång igen och då blir det fullt upp för team Burning Baby. Ska bli spännande att följa grabbarnas framfart på banorna runt om i Europa detta år.



Julia har en termin kvar innan hon slutar nian... Min lilla tös har blivit stor... Förhoppningsvis räcker betygen till en plats på Franz Zuells frisörprogram i Malmö, där även hennes storasystrar gått..



Annars tror jag att det blir ett ganska lugnt år. Jag hoppas på det i allafall.... Man vet ju aldrig vad som väntar runt hörnet, så man har lärt sig att ta vara på dagarna och inte ta så mycket för givet.



Vi tog paus efter förrätten för att se Grevinnan och betjänten... ;)

 Då det blåste så mycket lyckades vi inte få upp någon lykta till vår älskade prinsessa..



Raketer vid tolvslaget...


GOTT NYTT ÅR !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar